Kinesiologi

Kinesiologi

En kinesiologisk behandling kaldes en afbalancering.

En behandling varer 1-1½ time og der er tid til at tænke sig om og få sat følelserne og symptomerne ind i en meningsfuld sammenhæng. Enhver afbalancering er en unik proces.

Typiske emner, som kinesiologer møder i deres praksis er:

  • Symptomer, der ikke kan diagnosticeres
  • Sygdomme, der er opgivet helbredt af lægerne
  • Psykiske problemer
  • Personlig udvikling
  • Overfølsomhedsreaktioner
  • Mangel på energi

Behandlingens forløb

Når en klient for første gang skal behandles hos en kinesiolog, taler klienten og kinesiologen først om, hvad målet med behandlingen er, og hvordan muskeltesten og afbalanceringen foregår. Dette mål er ledesnor for afbalanceringen og defineres positivt, som var det allerede opnået. Et mål kan være ”jeg bevæger mig frit”, ”jeg mærker og udtrykker glæde” eller ”jeg læser nemt og hurtigt”.

Forløbet i kinesiologisk behandling er præget af stor nænsomhed og med­bestemmelse. Muskeltesten afdækker aldrig mere end kroppen er parat til at håndtere.

Testen og afbalanceringen

Selve testen og afbalanceringen foregår gennem muskeltesten. Ved at trykke let på testmusklen og nævne forskellige områder, der kan arbejdes med, kommunikerer kinesiologen med kroppen. Kinesiologen aflæser kroppens behov gennem muskelreaktionen.

Afbalanceringen kan udføres ved hjælp af massage af akupunkturpunkter, fysiske øvelser, visualisering af følelser, indtagelse af vitaminer og mineraler, påvirkning med lyde og andre metoder, som den pågældende kinesiolog har i sin værktøjskasse. Det er dog klientens egen krop, der suverænt afgør, hvad der skal prioriteres.

Når energimæssige blokeringer fjernes, bliver kroppen igen i stand til at helbrede sig selv. Desuden får personen indsigt og bevidsthed om egne indre funktioner, reaktioner og ressourcer.

Kommentarer

Anette

28.12.2019 05:37

Ida er en dygtig kinesiolog. Jeg har arbejdet med accept, at give slip og stå stærkere i mig selv - efter én behandling slap blokeringer, og her 4 måneder senere mærker jeg det stadig dagligt 🙏🏻

Mette

27.12.2019 17:25

Jeg får ansigtszoneterapi hos Ida. Jeg elsker roen, hendes bløde og professionelle hænder, den stille musik i baggrunden og følelsen af tryghed.
Jeg mærker en forskel efter en behandling.

Seneste kommentarer

15.06 | 11:56

hej

udfører du modningsakupunktur til gravide ?

Mvh Kristine

27.10 | 10:04

Havde problemer med hedeture i forbindelse med overgangsalder.
Ida hjalp mig med sine behandlingsmetoder af med generne. Får klart min anbefaling

07.10 | 12:00

Hej Ida

Udføre du akupunktur mod slem graviditets kvalme?

30.09 | 11:59

Hej
Jeg har erhvervet mig en Tennisalbue og en golfalbue - og det bliver lige som ved at drille.
Tænker om du kan afhjælpe med akupunktur?

Del siden